Tájékoztatjuk, hogy a Corner Hotel Angyalföld ideiglenesen zárva tart.
Kérdés esetén kérjük forduljon a Szálláshely vezetőhöz a hotel@sport13.hu e-mail címen!

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Corner Hotel Angyalföld hivatalos honlapján!

Szállodánk, az Angyalföldi Sportközpont épületegyüttesének részeként, Budapest XIII. kerületében, a belvárostól alig 10 perc autóútra található. A város szíve könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is a közeli metró villamos- és buszmegállókból.

A 2010-ben épült modern stílusú, nyugodt fekvésű, kétemeletes épület kényelmes pihenési lehetőséget teremt az ide látogató vendégek részére. A szállodában összesen 34 fő részére 15 szoba áll rendelkezésre két emeletszinten (földszint és 1. emelet). Többféle szobatípus közül lehet kiválasztani a leginkább megfelelőt.

1 darab franciaágyas (1. emelet), – 1 db 18 x 200 cm fekvőfelületű ággyal

1 darab akadálymentesített kétágyas szoba (1. emelet), – 2 db 90 x 200 cm fekvőfelületű ággyal

12 darab kétágyas szoba (1. emelet és földszint), – 2 db 90 x 200 cm fekvőfelületű ággyal

8 darab az emeleten, 2 darab a földszinten található. Az emeleti szobákból 2 darab háromágyassá alakítható.

A földszinten további 1 darab tágas 4 ágyas „ifjúsági” szoba, – 4 db 90 x 200 cm fekvőfelületű ággyal

Szobáink egységes modern stílussal és berendezéssel kerültek kialakításra. Minden szoba rendelkezik saját fürdőszobával, mini hűtővel, szobai széffel, valamint több, mint 60 csatornás kábeltévével. A helyiségek hűtése és fűtése szobánként egyedi vezérléssel állítható, így a vendégek saját igényük szerint állíthatják be a számukra legmegfelelőbb szobahőmérsékletet az év bármely időszakában.

Az emelti szobák a belső sportpályára néző erkéllyel is rendelkeznek.

 

A Sportközpontban az aktív kikapcsolódásra vágyók is találhatnak maguknak elfoglaltságot. Többféle sportolási lehetőség közül válogathatnak a hozzánk látogatók. A Sportközpontban akár squasholni vagy teniszezni is lehet, a hotel épületében saját konditerem és infraszauna áll rendelkezésre az első emeleten, amelyek csak vendégek számára érhetőek el díjmentesen.

Emellett terembérlésre is van lehetőség. Egy 306 nm-es táncterem és egy 50 fő befogadására alkalmas, tetőterasszal is kiegészülő, modern, természetes fényű rendezvény terem is található a szálloda épületében.

Szállodánk étterme bőséges büfé típusú- és friss meleg reggelivel, valamint magyar és mediterrán stílusú ételekkel várja a szállóvendégeinket.

Recepció szolgálatunk készséggel áll vendégeink rendelkezésére a hét minden napján 0-24 órában mindennemű kérdés vagy igény kielégítésére. Kérdés esetén szívesen adnak útbaigazítást a városban ismeretlenül mozgó vendégeknek. A környező vásárlási és étkezési-, fogyasztási lehetőségekről, valamint a városban való közlekedésről is szívesen adnak felvilágosítást a hozzánk betérőknek.

A recepción, szükség esetén kérhető varrókészlet, töltő elektromos eszközökhöz (USB mini, USB C, Thunderbolt), átalakító, esernyő.

A hotel teljes épülete akadálymentesített. Az épületen belül lift üzemel.

A hotel földszintjén és első emeletén is társalgó rész került kialakításra kényelmes kanapékkal a közös találkozásokhoz és várakozáshoz.

A hotel épületében található egy 306 nm táncterem és egy 50 fő befogadására alkalmas modern, természetes fényű rendezvény terem tetőterasszal.

Szállodánk teljes területe nemdohányzó és légkondicionált.

Az internet Wi-Fi-n keresztül minden vendég számára díjmentesen igénybe vehető.

Várjuk kedves leendő és visszatérő vendégeinket!